JohanW8mr

marketing – sales – netwerken – verbinden – organiseren

Dat is wat ik leuk vind, wat ik graag doe en waar ik goed in ben. En mijn opvatting is: als je het leuk vindt en je bent er goed in, moet je er iets mee doen!

Vind je iets niet leuk en je bent er goed in, dan is dat leuk meegenomen maar negeer het. Maar wat nou als je iets leuk vindt maar je bent er niet goed in, of je wilt er nòg beter in worden? Dan moet je dat gaan trainen, ontwikkelen en je er beter in maken.

Ik ben namelijk van mening dat je niet een papiertje nodig hebt om te laten zien wat je kunt, maar het gaat erom wat je kunt en dat laat zien!

Zo heb ik geen zwemdiploma maar ik kan prima recreatief zwemmen, ik ben het gewoon gaan doen!

Nou wil ik niet beweren dat je nergens een diploma voor nodig hebt maar wat relevant is: wat wil je ermee?

Ik heb zelf keurig mijn HEAO Management, Economie en Recht diploma behaald maar ik doe er weinig mee, want ik vind vooral ‘commercieel’ leuk.


Trainen door te doen!

Ik heb geregeld ‘algemene sales-trainigen’ gevolgd waar werd gezegd: “stel, je bent een horeca ondernemer, hoe zou jij je gasten dan telefonisch te woord staan?”

Dan denk ik: “wat nou ‘stel’? Ik ben geen horeca ondernemer”. Ik wil dingen leren die van toepassing zijn op mij en het daar over hebben.

Mijn trainingen en tips zijn 100% gebaseerd op jouw onderneming of verkoopafdeling waardoor je er direct wat aan hebt!

Waarom zou ik je algemene tips geven over hoe je een offerte moet opstellen of hoe je een verkoopgesprek moet voeren terwijl je concreet geholpen wilt worden. Ik ga niet vertellen wat ik weet, maar ik ga luisteren naar wat je wilt en daar help ik je mee!