Verkoop

“Mijn verkoop moet omhoog dus ik moet meer reclame maken”

Dat is iets wat ik de afgelopen jaren heel vaak gehoord heb. En met een goede reclame campagne is natuurlijk niks mis, als je hele verkoop goed geregeld is.

Maar wat als je hele verkoop afdeling niet op niveau is? Dan kun je reclame maken wat je wilt, maar je verkoopt nog steeds niets.
Neem jij de telefoon met een lach op, heb je een nette presentatie van je winkel en hoe zit het met de parkeerplaatsen voor je bezoekers? Staat er bij de beste parkeerplaats een bordje met ‘P Directie’ of kan jouw klant daar parkeren?

Dit zijn hele ‘open deuren tips’ waar jij al lang niet meer bij stil staat maar ik heb ook unieke tips, specifiek voor jouw bedrijf en branche. Maar te allen tijde op maat voor jouw onderneming!

Een oud Chinees spreekwoord luidt:
Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.

Nou ben ik prima in staat om de verkoop voor jouw bedrijf te doen en daarmee klanten te binden, je omzet te vergroten en zo je bedrijf te laten groeien.
Maar beter nog leer ik jou en je team hoe je dit zelf kunt verbeteren. Structureel!

Dat doe ik aan de hand van de door mij ontwikkelde “ILJV-methode”, waardoor ik je niet leer vissen, maar leer verkopen, geweldig toch?!?!